ya pueden disfrutar de nuestra cocina en casa o en la oficina

 

https://delirysdelivery.wordpress.com/

Delirys Delivery

Delirys Delivery

Delirys Delivery es un nuevo concepto de catering puerta apuerte, un servicio pensado especialmene para las empresas.

Para empresas que no quieren perder ni un segundo. La calidad y inovación de nuestra cocina en vuestras oficinas.

Reuniones a mediodia, sesiones de trabajo que se alargan…cun una llamada le llevamos todo lo que necessita.

Consulte nuestro listado de productosi elabore su menú a medida…

 

Fira Nuvis Manresa

Hola parelles!

Aquest cap de setmana, 14 i 15 de novembre de 2015, ens podreu trobar a la fira de nuvis de Manresa. Si teniu qualsevol dubte, o simplement voleu que us expliquem en primera persona com són els casaments a Sesoliveres, és una bona ocasió per veure’ns.
portada2

Recordeu que el pròxim diumenge 22 de novembre  celebrarem una jornada de portes obertes per a totes les parelles que volgueu veure en viu i en directe com és un casament a la nostra finca i descobriu tots els secrets.

 

Us hi esperem!!

Portes obertes 22 novembre 2015

GJ targeto PORTES OBERTES.FH11Us agradaria conèixer en viu i en directe com és un banquet de noces a Grup Jardí? El proper 22 de novembre teniu l’oportunitat. Podreu veure tot el parament d’un casament, la cerimònia, la sala, els jardins…

I amb la presència dels col.laboradors del Club de Nuvis Grup Jardí que ens oferiran els seus serveis: fotògrafs, viatges, estètica, estilisme, interiorisme, flors, detalls, … i un munt de sorpreses que us hem preparat!

Veniu a visitar-nos sense cap compromís.

Us esperem!!

 

Diumenge 22 de novembre
De 11h a 14h, Sesoliveres (Igualada)

Confirmar assistència a info@grupjardi.com o al 93 804 91 64.

Jornada de portes obertes

festa-nuvis-sesoliveres-2015Si voleu veure en viu i en directe com és un casament a Sesoliveres, veniu el proper 1 de març i podreu descobrir-ne tots els detalls.

Podreu degustar tota la carta d’aperitius, veure el parament de les taules, la cerimònia muntada, la sala preparada, els jardins, l’ermita…

I també ens acompanyaran els col·laboradors del Club de Nuvis que mostraran els seus serveis amb grans avantatges exclusius per a vosaltres: fotògrafs, viatges, estètica, vestits, flors i detalls…

i un munt de sorpreses que us hem preparat!

Només cal que us inscriviu enviant un correu a  info@grupjardi.com o trucant al 93 804 91 64

Us esperem!!!

Diumenge 1 de març de 2015, d’11 a 14h.

 

Recordeu! És imprescindible inscriure’s.

 

Ens trobareu a Expocerimònia Terrassa

expocerimonia2015Hola parelles! Aquest cap de setmana, 7 i 8 de febrer de 2015, ens podreu trobar a la fira de nuvis Expocerimònia de Terrassa. Si teniu qualsevol dubte, o simplement voleu que us expliquem en primera persona com són els casaments a Sesoliveres, és una bona ocasió per veure’ns.

Però si no podeu venir, no us preocupeu! Recordeu que el proper 1 de març celebrarem una jornada de portes obertes per a totes les parelles que volgueu veure en viu i en directe com és un casament a la nostra finca i descobriu tots els secrets.

 

Aquí teniu l’enllaç a la web d’Expocerimònia on us podeu descarregar les invitacions:

www.expocerimonia.com

Ens veiem!

Festa dels nuvis 2015

festa-nuvis-sesoliveres-2015

Ja és aquí! Ja ha arribat el dia més esperat (o el segon dia més esperat) pels nuvis que us caseu a Sesoliveres aquest 2015. El proper 1 de març tindrà lloc la festa dels nuvis on podreu acabar d’escollir els darrers detalls del vostre casament.

Podreu degustar tota la carta d’aperitius perquè escolliu el que més us agradi, veure el parament de les taules, la cerimònia muntada, la sala preparada, els jardins, l’ermita…

I també ens acompanyaran els col·laboradors del Club de Nuvis que mostraran els seus serveis amb grans avantatges exclusius per a vosaltres: fotògrafs, viatges, estètica, vestits, flors i detalls…

i un munt de sorpreses que us hem preparat!

Us esperem!!!

 

Diumenge 1 de març de 2015, d’11 a 14h.

 

Recordeu! És imprrescindible que confirmeu l’assistència per telèfon o per e-mail: 93 804 91 64  /  info@grupjardi.com

 

Fira nuvis i celebracions d’Igualada

Aquest cap de setmana hem estat a la fira de nuvis i celebracions d’Igualada on hem pogut parlar tranquil·lament amb molts de vosaltres, resolent dubtes i mirant la millor proposta possible. Amb alguns de ben segur que seguirem veient-nos molt més!

Us deixem algunes imatges.

fira-nuvis-igualada-2015-1fira-nuvis-igualada-2015-2